dinsdag 21 augustus 2012

Pinsterweekend Huijbergen

25 - 28 mei

Vrijdag eerst naar Prinsenbeek voor een workshop teckel plukken. Wat een klus is dat om al die losse haren eruit te trekken.


Maar om 14.00 waren we klaar en werd ons diploma uitgereikt. Nou ik moet zeggen dat we er wel mee over straat durfden. Veel niet tegen hoe onze teckel eruit zag. Nou de volgende keer in november als we het helemaal zelf moeten doen. Ben benieuwd.

Daarna door naar Huijbergen alwaar wij een plaatsje hadden gereserveerd op camping ..........
Fantastisch weer, wel veel wind.

Zaterdag een fietsroute uitgestippeld op de nummertjes via Hoogerheide, Woensdrecht.
Onderweg heerlijke aardbeien met slagroom gegeten.Zondag 1e Pinksterdag een fietstocht over de Kalmthoutse heide en via België weer terug. Prachtige route maar bloedheet weer. Na 45 km lekker een paar koude rakkers op een terras in het dorp (jawel vlakbij de camping) genomen. We waren uitgewoond van deze hitte.Maandag 2e Pinksterdag eerst 3 kg asperges bij de boer gekocht en toen rustig aan naar huis.
We wilden via binnenweggetjes maar in het eerste dorpje, met een aantal gigantische heuvels, de lichtbak van onze nieuwe fietsendrager eraf gereden. Provisorisch weer kunnen vastzetten en toen maar linea recta naar huis (ik had er de smoor in).

In de week erna de ophanging laten veranderen zodat alles een beetje hoger kwam te zitten.
Moest ook wel zo vlak voor onze reis naar Tsjechië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten